Alles wat je moet weten over een Mommy Makeover

Overweeg je een Mommy Makeover?

Voor vrouwen die zich onzeker voelen over hun lichaam na de zwangerschap, kan een ‘mommy makeover’ een oplossing bieden om zich weer verfrist te voelen. Een mommy makeover is een combinatie van cosmetische operaties die vrouwen helpt om hun lichaam na de zwangerschap te verjongen. Een mommy makeover kan plaatsvinden bij YourFace Clinics.

Het combineren van meerdere plastische chirurgieprocedures in één operatie is een kosteneffectieve manier voor patiënten om hun cosmetische doelen te bereiken met slechts een enkele herstelperiode. Dit is vooral handig voor patiënten met jonge kinderen thuis.

Wat is een Mommy Makeover?

Na de bevalling ondergaat het lichaam vele veranderingen. Borsten verliezen volume, buikspieren rekken uit, en overtollig gewicht hoopt zich op in de heupen, dijen en billen. Omdat alle lichamen verschillend zijn, hebben sommige mensen meer moeite dan anderen om hun lichaam terug te krijgen in de vorm van voor de zwangerschap. Voor degenen die worstelen met hun uiterlijk na de bevalling, is een serie procedures die bekend staat als een mommy makeover een fantastische optie om hun zelfvertrouwen te herstellen. 

Herstel je lichaam met een Mommy Makeover 

Inleiding

Wil je je lichaam herstellen zoals het was voor de zwangerschap? Heb je moeite om om te gaan met de fysieke veranderingen die gepaard gaan met de bevalling? In dit artikel leer je alles wat je moet weten over de procedures, de voorbereiding op de consultatie en wat je kunt verwachten tijdens het herstelproces.

Wat is een Mommy Makeover?

Een ‘mommy makeover’ is een combinatie van cosmetische ingrepen die vrouwen helpt om hun lichaam na de zwangerschap te verjongen. Bij YourFace Clinics bieden ze deze makeovers aan om vrouwen te ondersteunen in het terugkrijgen van hun zelfvertrouwen.

Voor wie is een Mommy Makeover geschikt?

De mommy makeover is ideaal voor vrouwen die last hebben van:

  • Hangende of ongelijke borsten
  • Uitgerekte tepels
  • Verminderd borstvolume
  • Vetophoping rond de dijen, taille en buik
  • Uitgerekte buikspieren door zwangerschap
  • Vetophoping rond een keizersnede-litteken

Wat houdt een Mommy Makeover in?

Een mommy makeover kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van de individuele behoeften. De meest voorkomende procedures zijn:

Borstliften, -vergrotingen of -verkleiningen: Afhankelijk van de behoeften kan een van deze drie ingrepen worden uitgevoerd.

Liposuctie: Verwijdering van overtollig vet.

Buikwandcorrectie: Verwijdering van overtollige huid en vet rond de buik​.

Wat moet ik weten voordat ik naar een consultatie ga?

Omdat een mommy makeover meerdere invasieve procedures omvat, moet je in goede gezondheid verkeren. Daarnaast moet je een budget vaststellen, omdat deze ingreep vaak duurder is dan andere op zichzelf staande plastische chirurgieprocedures​​.

Hoe ziet mijn herstelperiode eruit?

Het is belangrijk om te begrijpen dat de hersteltijd lang kan zijn, afhankelijk van het aantal en de soorten procedures die worden uitgevoerd. In de eerste weken van het herstel is hulp bij dagelijkse taken sterk aan te raden. Het kan moeilijk zijn om simpele dingen, zoals naar het toilet gaan, zelfstandig te doen. Na verloop van tijd wordt het makkelijker, maar je kunt verwachten dat de zwelling en ontsteking pas na enkele weken verminderen​.

Conclusie

Een mommy makeover is een geweldige manier om je lichaam te verjongen na de zwangerschap en bevalling. Bij cosmetische kliniek Amsterdam wordt dit traject op maat gemaakt en wordt je ondersteund tijdens het herstelproces​.

Bron: Yourface.nl